Nieuws

Eindejaarstraining

Beste hondenliefhebbers

Op vrijdag 27 december willen wij 2019 afsluiten met een  ludieke eindejaartraining.

Starten doen we met alle groepen samen om 19.00hr tot ….

zvhs eindejaarstraining 2019

Het zal geen gewone training worden, maar een training met maffe leuke verrassingen, te gekke muziek en - mits een kleine bijdrage-  een hapje en een drankje voor iedereen. Partners, kinderen, familie en vrienden zijn eveneens  van harte welkom.

Het beste trekken  jij en jouw hond voor deze eindejaartraining kerstkleding aan die bij jullie sterrenstatus past, en waarin jullie zich feestelijk en comfortabel voelen.

De kerstman is natuurlijk ook van de partij, kindjes (-12j) die een bezoekje willen brengen aan de kerstman, moeten dit vermelden op het inschrijfformulier, dan zorgen wij ervoor dat hij voldoende cadeautjes voorziet.

Natuurlijk willen jullie zo’n feest niet missen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in. (familie en vrienden moeten niet vooraf inschrijven), dan staan wij jullie op 27 december persoonlijk op te wachten voor dit uniek gebeuren.

De instructeurs en het bestuur van ZVHS.

Facebookgroep

Beste leden,
 
Wist je al dat we een nieuwe facebookgroep van onze club hebben?
We posten er regelmatig foto's, leuke nieuwtjes of kondigen er onze activiteiten aan.
 
Wat moet je hiervoor doen?
  1. Zoek de groep "Zutendaalse Vrije Hondenschool" in de zoekbalk
  2. Verzoek indienen om lid te worden
  3. Het verzoek wordt goedgekeurd
  4. Collega leden toevoegen aan de groep
 
Hoe meer leden, hoe meer vreugde 😉!

Hondenvoer

Hondenvoer

In de club te koop aan zeer gunstige prijzen:  kwaliteitsvoer van Royal Canin. Het assortiment omvat hondenvoeding die is ingedeeld naar de leeftijd en de grootte van uw viervoeter.

Fleece

Fleece

Er is mogelijkheid tot aankoop van een fleece in de clubkleuren, met een print van het clublogo op de rugzijde. Heb je interesse, dan kan je steeds terecht in de kantine.