Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie2018

Eindejaarstraining

Beste hondenliefhebber,

Op donderdag 27 december  willen wij 2018 afsluiten met een  ludieke eindejaarstraining.

Starten doen we met alle groepen samen om 19.00hr tot

Het zal geen gewone training worden, maar een training met maffe, leuke verrassingen; te gekke muziek en -mits een kleine bijdrage-  een hapje en een drankje  voor iedereen. Partners, kinderen, familie en vrienden zijn eveneens  van harte welkom.

Het beste trekken  jij en jouw hond  -voor deze eindejaarstraining-  kerstkleding aan die bij jullie sterrenstatus past en waarin jullie zich feestelijk en comfortabel voelen.

eindejaarstraining

De Kerstman is natuurlijk ook van de partij, kindjes (-12j) die een bezoekje willen brengen aan de Kerstman, moeten dit vermelden op het inschrijfformulier, dan zorgen wij er voor dat hij voldoende cadeautjes voorziet.

Natuurlijk willen jullie zo’n feest niet missen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in (familie en vrienden moeten niet vooraf inschrijven) dan staan wij jullie op 27 december 2018 persoonlijk op te wachten voor dit uniek gebeuren.

(inschrijfformulieren kunnen verkregen en bezorgd worden in de kantine) 

De instructeurs en het bestuur van ZVHS.

 

Hondenvoer

Hondenvoer

In de club te koop aan zeer gunstige prijzen:  kwaliteitsvoer van Royal Canin. Het assortiment omvat hondenvoeding die is ingedeeld naar de leeftijd en de grootte van uw viervoeter.

Fleece

Fleece

Er is mogelijkheid tot aankoop van een fleece in de clubkleuren, met een print van het clublogo op de rugzijde. Heb je interesse, dan kan je steeds terecht in de kantine.